Betingelser og vilkår for Goldberry Webshop

 

1. Virksomheden Goldberry

Goldberry ligger under virksomheden DC Mills Distribution. CVR: 35118969.  Lager og kontor findes på adressen: Løkkesled 2, 6440 Sønderborg. Fysisk salg foregår via Brætspilscaféen: Æ Bræt på St. Rådhusgade 19C 6400 Sønderborg.

 

info@goldberry.dk

Tlf: 26 12 64 66.

2. Betaling

Goldberry modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms, og fremgår på varebeskrivelsen. Udover varens pris, bliver leveringsomkostninger lagt til. Prisen på levering er baseret på vægt. Ordrer over 750,-DKK leveres gratis.

Goldberry bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

3. Levering

Køb fra vores webshop leveres i hele Danmark samt rigsfællesskabet Grønland og Færøerne. Vi kan desværre ikke levere til andre lande endnu. Fra varen er bestilt tager det normalt 2-3 hverdage før man kan forvente levering. Pakker der skal leveres til Grønland eller Færøerne vil tage længere tid og kan risikere en højere leveringsomkostning. I perioder med megen efterspørgsel, som f.eks i forbindelse med kampagner og højtider kan der forventes længere leveringstid.

 

Goldberry benytter udelukkende GLS som forsendelsesvirksomhed. Hvis GLS ikke kan levere til din hjemmeadresse, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan se om vi kan løse problemet.

info@goldberry.dk

Tlf: 26 12 64 66.

 

4. Retur og fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb kan du returnere varen og få din betaling tilbageført. Ønsker du at returnere en vare, beder vi dig kontakte os og sende varen tilbage pr. post eller aflevere den i caféen Æ Bræt. Du kan kontakte os pr. email: info@goldberry.dk og returnere varen til følgende adresse:

 

Att:Goldberry

DC Mills Distribution

Løkkesled 2

6440 Augustenborg

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

5. Reklamation

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materialet i produktet - det vil sige hvis der er sket et fejlprint, mangler en side, mangle en figur og lignende fejl og mangler.  Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af tegneserierne.

Oplever du en fejl på produktet og ønsker at bruge din reklamationsret, så kontakt os venligst direkte:

 

info@goldberry.dk

Tlf: 26 12 64 66.


Reklamationer sendes til:

Att:Goldberry

DC Mills Distribution
Løkkesled 2
6440 Augustenborg

 

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

6. Persondatapolitik

Goldberry efterlever kravene om sikker indhentning, opbevaring og håndtering af persondata, som reglerne er beskrevet i Persondataloven og GDPR. Vi deler eller sælger ikke persondata til tredjepart og bruger kun indsamlet data til at håndtere salg og forsendelse.

7. Klagepolitik

Hos Goldberry er det vigtigt for os, at vores kunder er glade. Hvis du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med dit køb eller besøg hos os, beklager vi meget. Og vi vil meget gerne høre fra dig og gøre hvad vi kan, for at rette op på det. Du kan altid kontakte os på info@goldberry.dk.

Ønsker du at klage, har du som forbruger mulighed for at kontakte forbrugerklagenævnet med din klage. Du finder kontaktformularer samt informationer på deres hjemmeside her: https://www.forbrug.dk/klagemuligheder/